Close

Projectmedewerker congres – ECP Platform voor de InformatieSamenleving. Grootste succes: Stabiele en daadkrachtige ondersteuning

Onafhankelijk en neutraal platform

ECP | Platform voor de InformatieSamenleving is een onafhankelijk en neutraal platform waar overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties samenwerken en kennis uitwisselen over de impact op en verantwoorde toepassing van nieuwe technologieën in de Nederlandse samenleving.

Diverse activiteiten verbinden partijen en helpen de maatschappelijke en economische betekenis van ICT vorm te geven voor overheid politiek en bedrijfsleven. Zo realiseert het platform doorbraken en creëert het de juiste randvoorwaarden voor een sterke Nederlandse informatiesamenleving.

Veilig en betrouwbaar gegevens uitwisselen

Digitale zorg komt pas echt tot bloei als we in staat zijn om onze gegevens veilig en betrouwbaar uit te wisselen. Dan krijgen patiënten meer de regie over hun eigen gezondheid en kunnen professionals de beste zorg leveren. Dit geldt uiteraard niet alleen in de zorg, voor alle sectoren vormt interoperabiliteit de sleutel tot innovatie. Het is de manier om meer kwaliteit te realiseren en geld te besparen. Maar hoe doe je dat, en vooral hoe doen we dat samen? Ontdek het tijdens de Weekonnect!

Als Projectmedewerker van ECP zat ik in de opstartfase van het congres Weekonnect 2018. Organisatie door:

Terug naar project overzicht