Close

Interim Project Manager Huawei (via Racktime). Grootste succes: De complimenten van Huawei voor geslaagde uitrol POS materialen van landelijke productlancering

Huawei: Make it Possible

Landelijke Huawei field marketing merchandise rondes zijn dagelijkse kost voor mij, als Racktime Project Manager Huawei. Het adhoc een merchandise ronde opzetten omvat onder andere de planning, de briefing, de surveys, maar ook het logistieke traject van de POS materialen en niet te vergeten de communicatie intern én extern. Met als grootste succes: de complimenten van Huawei over de geslaagde uitrol van de POS materialen van de landelijke productlancering bij Media Markt, KPN en Telfort winkels.

Een continue project daarnaast is de verantwoordelijkheid van de vaste Huawei Shop-in-Shop promotoren in de Media Markt filialen. Dit betreft de landelijke planning en organisatie, het bewaken van projectbudgetten en de resultaten vertalen naar management rapportages. Als een soort coach geef ik feedback op hun performance en persoonlijke ontwikkeling, wat al begint tijdens de eerste centrale trainingen. Met als grootste succes: een geolied landelijk Huawei field marketing team.

Referentie: Jennifer Borst – Racktime: “Een prettige persoonlijkheid, die goed het overzicht weet te houden!

Terug naar project overzicht