Close

Over HDM

HANNEKE DOUMA MANAGEMENT

Project Manager & Scrum Master (PSM I)

 

Over mij

In 2015 startte ik HDM. Het was tijd om het ‘op mijn manier’ te doen. Ik ben dankbaar voor de opgedane ervaring binnen de commerciële sector, waar ik met name als project begeleider in de cosmeticabranche heb gewerkt. Ik was 36 jaar toen ik voor mijzelf begon en heb nu gevonden wat voor mij het meest hart vervullende is.

Eigenlijk best spannend, want lukt het wel? Na de verstreken jaren mag ik voorzichtig zeggen dat het lukt. Gelukkig blijft het altijd spannend, gezonde spanning houdt de mens gaande.

Mensen kenmerken mij als stipt, accuraat, georganiseerd, doelgericht, maar wel een ‘mensenmens’. Ik weet wat ik wil en als ik iets doe, dan doe ik het graag goed.

 

Gedreven & accuraat 

Projecten managen, dát is waar ik blij van word! Ik hou ervan om tijdens vergaderingen de ‘musts’ af te tikken, de actiepunten te filteren en je te behoeden van suffe, praktische blunders. Vanzelfsprekend geef ik opvolging daar waar nodig of zorg ik voor de adequate persoon die dat moet doen. Jij hebt jouw drive en managen is de mijne.


Doelgericht & tot in de puntjes verzorgd

Je project is tot in het laatste puntje uitgedacht en je kunt de organisatie ervan zorgeloos uit handen geven. Fijn hè? Over details praten doe ik niet graag; ik geef wel graag een klap op beslissingen. Betrek mij in je productionele overleg of, liever nog, laat mij die voor je uitdenken. Jouw zaken zijn mijn zaken en ik heb ze graag op orde. Ik geef je sprankelende project graag op een efficiënte manier een voorkomende uitvoering, waarbij ik als spil functioneer en de motor draaiende hou.


Van vele markten thuis

Zowel commerciële, target gerichte projecten als chaotische en gesubsidieerde projecten heb ik mogen begeleiden. Twee werelden die beide meer met elkaar gemeen hebben dan ze denken; het moet gewoon gebeuren. Het moet ook zó gebeuren dat het past bij de identiteit van de organisatie.


Laat mij meedenken en schep duidelijkheid

Benader mij als je lichte concept er al staat en jij je doelstelling geformuleerd hebt. Ik zet de organisatie graag voor je op. Ik ben besluitvaardig en adviseer je graag. Daarbij overzie ik gemakkelijk het geheel, ook wanneer ik meerdere projecten leid. Ik ben voorbereid op zaken, ook wanneer ze nog onzeker zijn. Ik denk mee en hecht waarde aan duidelijkheid. Ik ga geen heel evenement voor je uitdenken, maar ik begrijp wat je wilt en zorg voor die gelikte uitvoering waar jij dan weer blij van wordt.


Blijven ontwikkelen

Sinds kort heb ik mijn PSM I certificering via Scrum.org (gecertificeerd Scrum Master) behaald. Binnenkort wil ik mij graag verder ontwikkelen tot Agile Coach. Tevens start ik de korte opleiding HBO Bouwprojectmanagement om mij verder te ontwikkelen richting projecten voor gebiedsontwikkeling.

Learning by doing!


Contact mij voor meer informatie.
136

Gesprekken met ondernemers

194

Projecten

18

Jaren ervaring

Recente projecten

Momenteel ben ik actief als Interim Project Manager Huawei bij Racktime, Alkmaar. Ook ben ik zakelijk ondersteunend als Project Manager bij Chaos Producties en begeleid ik een aantal projecten van DOL Events. Tevens zijn we met een aantal nieuwe stuurgroepen met nieuwe projecten bezig, daar hopelijk snel meer over!

De afgelopen jaar heb ik een breed inzetbaar netwerk opgebouwd wat ik op diverse gebieden in kan zetten. Bekijk hier mijn projecten.

Projecten

Een ervaren coördinator en projectmanager met als expertise: structuur, voortgang en details. Zo fijn zulke mensen!

Ema Najetovic – Lieve Zaken

By the way, wat ben je toch een prettig, fijn, handig en inspirerend mens om mee samen te werken!!!🌺👍🏻

Fred de Heer – DOL Events

Je bent goed in wat je doet. Daarbij heb je goeie humor, een fijne collega!

Danny Kroon – Catch your Talent

Een prettige persoonlijkheid, die goed het overzicht weet te houden!

Jennifer Borst – Racktime